copper pak Bundar

pak bundar bulatkan angka 1.607 jadi 1.7

kita perlu lihat serius masalah ni. bolehkah kamu pikir pemimpin nombor satu malaysia gagal  selesaikan masalah matematik mudah?

saranan saya begini;

1) kembalikan sains dan matematik kepada bahasa Melayu

2) kem BTN harus di mansuhkan diganti dengan kem Matematik. begitu juga kem ISA.

3) banyakkan lagi poster bundarkan seperti di cashier pasaraya besar tu. poster ini perlu dicetak besar2 di depan PWTC dan putrajaya.

4) bundarkan tempoh peralihan kuasa najib-pak lah.

copper ini diharap mempunyai kebolehan tempur, ‘search and rescue’ dan pengangkutan”

2 Responses to copper pak Bundar

  1. Fazrulls berkata:

    Hmmm bila lah kita nak aman…

    Beli kapal selam songklap.. beli jet pun songklap.. ni beli helikopter pun nak songklap… malu la.. weeyy… Pls. Stop It.. tak malu ka pada negara lain?

  2. ibnurashidi berkata:

    saya tertarik dengan gmbr helikopter tu..sapa yg reka?blh terbangke?
    bahasa inggeris menteri cakap pun lintang pukang inikan nak suruh budak2 belaja bi dalam sains mate..hadoi haii..bahasa arab cmna??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: