anwar angkat tangan kat hangpa tu..

bila aku tau benda ni jadi, aku tepuk dahi. amir, susahkan jadi pemimpin ni? pe’el anak buah macam2 nak kena layan.

aku tak mau komen banyak. aku risau kalau objek lukisan itu akan membawa kepada fitnah. bagi aku, tak payah la… dah la tak lawa.

aku seru agar dun batu caves meng’author’ lukisan tu agar cacat sikit dan menghilangkan respek orang jika tengok gambar tu. biar sekadar jadi hiasan, bukan objek yang dimuliakan. jagalah hati aku sama.

10 Responses to anwar angkat tangan kat hangpa tu..

  1. Fazrul berkata:

    Salam,

    Hmm patung tu, besaqnya… kat batu cave ka? awat tak nampak pun kat permatang pauh? dia Ahli parlemen batu cave ka permatang pauh ni?

    Apa pun selamat berhari raya buat tuan dan pakcik anwar…

    Salam mesra,

  2. rastom berkata:

    Nak tiru UMNO ka?

  3. bumilangit berkata:

    encek fazrul dan pak rastom,

    sepatutnya mereka bubuh ketupat palas kat tangan anwar, takdak la timbul polemik sangat! kakakakak…

  4. Sinatra_Z berkata:

    Give a big big smile…
    Everyone Sig Heil…….

    Heil Anwar

  5. bumilangit berkata:

    sinatra;

    jangan samakan anwar dengan hilter. hitler lebih hebat.

  6. fer berkata:

    bro, hari2 aku kuar masuk area rumah aku tengok bende tuh boring gaks, meluat pon ada, tp mmg eye catcher la…, agak2 la kan, berapa cost nk bubuh gmbr pak sheikh kat situ? elok kot duit tuh buat bende lain sedekah ke kan….

    minyak mahal pon mau spend lagi ini macam ka? maybe it is not much, but still….. prioritize la kan….

    dah la 16 Sept tak jadi (I like)

  7. Sinatra_Z berkata:

    Tangan dia bro, diorang pergi buat rupa billboard dia macam sig heil… hahahahahaha

    Designer cokia laaa

  8. admin berkata:

    taksub idea atau taksub ikon?

    berlebih-lebih pun bisa bikin org benci.

  9. bumilangit berkata:

    fer,
    aku dengar RM5000. teringin jugak aku cadangkan orang ramai sedekah sorang RM1.55 dan pakat beli petrol; buat bahan bakar poster tu. ahahah!!

    sinatra,
    ko tak perasan ke poster pilihanraya anwar, azmin dengan paklah; semua angkat tangan macam tu. postur tu boleh translate sebagai openess dan mesra rakyat la konon. khir toyo sahaja yang guna taktik berbeza, buat wajah ayu.

    adihamka,
    ideologi hapanya kalau setakat letak gambar?

  10. batu sejuk berkata:

    Macam sivaji…..Tapi lum jadik THE boss lagi laaa….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: