Sumpah! semua ini kebetulan! (video anak najib)

sumpah saiful sehari sebelum penamaan calon?

keBETULan….

 

 

rang undang-undang DNA semasa kes Anwar berjalan?

keBETULan….

 

 

penangkapan ADUN PKR sebelum pilihanraya kecil Pematang Pauh?           

keBETULan….

 

 

 

keluarnya video anak Najib bergatal-gatalan di institusi pengajian tinggi di luar negara?

ini tidak BETULL!!!

 

 

(pelajar Uitm bila nak demo? anak menteri best je kat luar negara, korang hingat Najib percaya dengan kebolehan Uitm korang tu? ptuih!)

14 Responses to Sumpah! semua ini kebetulan! (video anak najib)

  1. admin berkata:

    bro..
    tak semua alumni uitm emosional.
    plz dont generalize.

  2. bumilangit berkata:

    maaf tuan adihamka. saya yang ter’emosional’!

  3. rasyd berkata:

    huhu.kesian student uitm.sebab kebodohan sesetengah student,habis susu sebelanga

  4. mawar berkata:

    ape ar nk jadi… tgk anak org tp anak sendiri lgi terk…
    tu ar pepatah melayu ckp… jgn jge tepi kain org if kain sendir xleh nk jage…

  5. rastom berkata:

    Dr Adihamka sudah marah. Saya tidak marah sebab zaman saya tidak ada “U” lagi. Pangkal U itu kebetulan pula dengan pangkal nama sebuah parti. Kebetulan pula ada video best di blog saya. Jemput, sila sila ….

  6. admin berkata:

    pak rastom,
    tak marah,cuma terguris.haha!

    sahabatku bumilangit,
    mmg skrg semua marah dgn student uitm.tp satu benda yg ramai tak tahu,alumni uitm bukan semuanya berfikiran sempit.

    kalu berdemo dpt air kotak dgn karipap 2 biji,itu hari sukan namanya!

  7. Mr.Bilik Sebelah berkata:

    Waaah.. Hangat BETUL!

  8. bumilangit berkata:

    Dr adihamka;
    Karipap? Biar aku teka, dgn air sirap kan?
    hari sukan sekolah aku dulu makan bihun cap dawai.

    mawar;
    nasib baik i pakai tuxedo, tak pakai kain.

    pak rastom,
    saya jaga kain awek yang gigit bibir tu, mana tau kot2 dia selak kain. Auw..

  9. raktamrittika berkata:

    salam.
    maaf saya nak tanya,
    macammana nak link kan blog ni dgn blog saya?
    sebab dalam blog saya tu tak dak add link..

  10. bumilangit berkata:

    raktamrittika;

    bergantung anda guna bloggr.com atau wordpress. kalau wordpress, ada laluan dari dashboard. saya pun kurang mahir sebenarnya. kerja saya tulis saja, yang manage orang lain

    mr bilik sebelah;

    kalau panas, pakai lah kipas. tapi kalau awek yang gigit bibir tu, tak dapat nak tolong, iceberg kat kutub pun boleh cair..

  11. admin berkata:

    sahabatku bumilangit,
    air sirap tu murah.tak standard.
    air kotak laici/teh bunga yg eksotik.

  12. kelantaniah berkata:

    ms sy blk kg, ada sorg pakcik yg bg respon..ms tu,mjls pnikahan spupu.sy tak msk cmpr sbb org tua2 tgh bsembang..
    “watpe nk mrh kt mb s,gor je sal kes uitm sdgkn mantan pm kte bg bukan bumiputra msk mrsm..smua tu ats nm MARA yg kte tau,ia utk bumuputra..”
    pakcik and the gang ni tak msk U atau mana2 pgajian tinggi.dorg hny keja kg tp amt peka dgn isu negara mlh kuat igtn ttg ms lampau

  13. pandai2lah... berkata:

    sekadar pandangan yg kolot…kemungkinan MPP Uitm kurang bijak utk melakukan demonstrasi yg melanggar AUKU,impak pd demontrasi adlh kpd student UiTM sndri selepas ini yg maybe sebilangan besar x akan diterima company2 besar yg mane “bos” nye adlh bangsa bkn bumiputra…..krn memainkn isu perkauman dgn berdemo…

  14. bulanmalam berkata:

    Hangat sungguh topik ini..

    Kebetulan yang boleh jadi betul
    Tapi katanya tak betul
    Adakah budak itu secara kebetulan menjadi anaknya
    Aduh….
    Kenapa semuanya harus kebetulan
    Betul ke kebetulan

    Apa yang dinanti sekarang,
    Najib sila perbetulkan.

    Ehmmmmmmmmm…
    Bosan..

    Betul, Tak Betul, Kebetulan, Pembetulan, Dibetulkan, Betul-Betul, BIAR BETUL.

    Terkejut sikit…
    Najib… Najib… Najib…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: