Untuk Insan Tertutup Minda

UiTM

**respon kepada kebengapan mereka yang menentang kemasukkan bangsa lain ke dalam Tanah Haram Universiti mereka.

9 Responses to Untuk Insan Tertutup Minda

  1. Sinatra_Z berkata:

    hahahahahaha,
    agak setuju dengan anda.

  2. Nur Hakim berkata:

    Penuh dengan seni dan warisan… mohon kebenaran untuk letak gambar ni dalam blog sy y…

  3. bumilangit berkata:

    sinatra, comel tak katak tu?

    nur hakim, aku tak pernah hormati akta hakcipta

  4. Sinatra_Z berkata:

    tak aku rasa aku lagi comel

  5. indraputra80 berkata:

    Yang peliknya Y.B Ibrahim Ali terikut ikut sama,di depan Istana Negara,membantah syor TSKI 10%(UiTM) di beri hak untuk bukan Bumiputra.

    Dengar kabarnya YB ni dalam tahun tahun 70hn memang hebat ,setiap Demo anjuran universisti/kolej die jadi Kepala,.

    Tapi malang ,sampai sekarang tak pasti hala tuju perjuangan nya.

    Yg orang smuer tahu ,kaki lompat ,itu saja kebolihanya.

    Jangan Maree!!!

  6. […] Bumilangit melakarkan grafik yang berkaitan. Monolog: […]

  7. Kipp berkata:

    mintak izin copy right untuk letak dalam blog…. banyak yang tersirat!

  8. Ummidinni berkata:

    Ada lebih 100,000 pelajar UiTM di seluruh Negara. Yang berdemo tu cuma sebilangan kecil. Maklumlah tempurung tu beso mana aje. Tak muat semua pelajar UiTM dan graduan nak duduk bawah tu. Ramai yang dah keluar dan jadi reformis. Jadi janganlah kutuk semua pelajar UiTM atau graduan UiTM. Lagipun bukan salah universiti jika ada pelajarnya yang kantoi. Contohnya, ada graduan dari universiti terkenal di Malaysia yang suka tidur memanjang walaupun semasa menjalankan urusan rasmi. Akibatnya Negara jadi kucar kacir.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: