sekitar debat anwar-shabery chik

ni poin ringkas yang aku dapat. sori la, tak byk masa.

1) serangan peribadi atau pendedahan track record, apapun yang kau panggil, taktik tu tak bes. tambahan pulak pihak yang kau serang tak balas, nampak macam kau jahat sorang2.

2) taktik merayu macam “percayalah”, percayalah cakap saya” yang diulang berkali-kali itu tak bagus. kalau fakta kau kuat, tak perlu merayu. kalau nak merayu dengan berkesan, menangislah. mesti orang percaya.

3)markah paling tinggi untuk anwar ialah bila dia tinggalkan rostrumnya dan trus berjabat tangan dengan shabery sejurus selepas program tamat.
postur tu membuatkan shabery chik betul2 macam org jahat dan sombong.

amacam?

6 Responses to sekitar debat anwar-shabery chik

  1. ladymariah berkata:

    geli lar air liur dia kuar cam tu.. yuck!!!

  2. admin berkata:

    anwar membuktikan dia seorang negarawan.

  3. bicarasamaawan berkata:

    setuju dengan ladymariah.

    mungkin mat bery ini selalu mengata orang kot..

    hhahah

  4. Sinatra_Z berkata:

    sudah tukar harga nampak…

  5. bumilangit berkata:

    satu ringgit.. dua ringgit.. lima kupang… (lagu daud kilau)

    sinatra, tak kan dah mudah percaya? tolong lah, aku benar2 pandang tinggi pada kau.

    peti suara, haaa… mana hang?

    lady mariah, kau bayangkan kalau dia yang nyanyi lagu ‘jilat’ dengan air liur macam tu… eeeeuuwww~

  6. Sinatra_Z berkata:

    haah? Apa maksud ko John? Tak kan dah mudah percaya?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: