apa khabar Ku Li?

jangan lupa trajedi bank bumiputra, ya!

Advertisements

3 Responses to apa khabar Ku Li?

 1. rastom berkata:

  Tercalar kerana Bank Bumi, jika tidak kredibiliti cukup kuat, tetapi di dalam UMNO, kredibiliti mungkin tidak penting. Pun demikian, shelf- life Ku LI agak sudah expired kerana intipati falsafahnya itu tidak mesra dengan Zeitgeist 2008. Wacana pemimpin untuk sesuatu kaum etnik semakin dibenci kerana sudah terlalu banyak penyimpangan di atas nama kebangsaan.

 2. bumilangit berkata:

  dalam dok bersembang dengan org2 lama, timbul cerita yang ku li dulu ofis nya ada lif yang boleh angkut kereta ke depan pejabatnya. betul ke pak rastom?

 3. Minta Laluan…dengan keizinan dan budi bicara Tuan Punya Blog yang dikasihi,

  ARTIKEL:
  Sanusi Junid sudah bawa keluar Pedang Samurai…Haaiiittt!

  Benarlah sepertimana yang tersebar diseluruh negara satu waktu dulu bahawa, dengan Pak Sanusi ini jangan dibuat main-main; kerana beliau mengamalkan semangat Bushido; yang sering dipegang oleh Samurai Berani Mati dari Negara Terbit Matahari…

  Dato’ Seri Sanusi Junid yang kini merangkap Presiden UIAM sememangnya ahli politik yang berani dan mempunyai prinsip kesetiaan yang tinggi kepada bekas ketuanya… Haaaittt!

  Lihat sahaja keberaniannya mempertahankan Enche’ Ghaffar Baba (Tun) daripada serangan bertubi-tubi media yang dikuasai oleh kem Anwar Ibrahim dan juak-juaknya, pada masa perebutan kerusi Timbalan Presiden UMNO pada tahun 1993; yang penuh berliku dan bersejarah itu.

  Sanusi mengepal penumbuk berdiri teguh diatas Rostrum membela Tun Ghaffar Baba habis-habisan biarpun selepas itu beliau kalah mempertahankan kerusi Naib Presiden Tempat ke-3, yang disandangnya pada masa itu. Perhimpunan Agung, tahun 1993 menyaksikan Dato; Seri Sanusi Junid menongkah arus ‘Kem Wawasan’ yang dikepalai oleh Dato’ Seri Anwar Ibrahim; yang disokong oleh juak-juaknya seperti Mike Tyson, Muhyiddin Yasin dan Rahim Tamby Chik.

  Sila baca ulasan seterusnya di :
  http://theindiestory.blogspot.com
  Check it out!
  TQ

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: