MB ‘pretty boy’ khir toyo

semalam, semasa menghadiri majlis khir toyo, aku rasa seperti nak jatuh cinta dengan beliau (hehe!) kulit wajahnya begitu halus dan mulus sekali, hidungnya pula sangat perfect, tak pesek dan simetrikal.

ketika aku tangkap gambar beliau menggunakan DSLR aku, aku fokus betul-betul kat hidung beliau. jariku tak bisa berhenti memicit picu kamera. klik, klik, klik. aku bagaikan terpukau! klik klik klik. nasib baik pakai memory kad, kalau pakai filem, mesti aku menyesal.

di rumah, aku mengkaji fotonya. aku zoom. tiada pore atau lubang2 dipemukaan kulit. aku zoom lagi, tiada juga pore melainkan di kawasan hidung, itupun sedikit. peerrgghhhh…. macam kulit telur brader!

aku yakin, poster pilihan raya beliau tiada sikit pun di touch up menggunakan komputer, semuanya natural beauty….

dulu-sekarang.jpg
NATURAL KEE???? HAHAHAHAH

MB PRETTY BOY!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: