blog sampah

oleh kerana aku memaksa diriku menulis hampir setiap hari, aku rasa blog aku dah jadi sampah. aku sendiri dah menyampah tgk blog aku.

tgk la, bila rajin dan mood dah pulang, aku sambung balik

9 Responses to blog sampah

  1. adihamka berkata:

    definisi sampah hang mengelirukan.

  2. pakcik superman berkata:

    entri ni pun dah kira sampah juga!

  3. sampah itu indah.. jika
    sampah itu terbeza diantara perlu atau tidak.
    Sampah bukan najis
    Najis bukan sampah
    Sampah sarap bukan sarapan.
    Mahukah bersarapan kan sampah
    Sampah tidak semestinya menyampah
    Menyampah juga kalau banyak sampah
    Kerna kau sumpah blog menjadi sampah
    sampah itu tidak lagi indah..

    Kuala Lumpur, 26 Januari 2008

  4. bumilangit berkata:

    jeff,

    sajak kamu layak masuk buku sastera untuk anak2 di bangku sekolah bagi menggantikan karya2 sasterawan negara.

    pakcik,

    kalau benar kamu pakcik, maka saya telah berjaya membuatkan kamu menulis diblog ini. trimas ya!

    adi,

    sampah itu sampah. tapi dalam film joe’s apartment, lipas2 itu berkata, bunga bisa tumbuh dari najis (baca sampah)

    aku kena akur

  5. rahsiainternetmalaysia berkata:

    hehee.. sampah pun orang jual sekarang ni…
    no problem..

  6. ladymariah berkata:

    BN semakin nak menuju ke arah sampah. Sambutan hari bandaraya tahun ni (Feb 1st) siapa dtg akan diberi RM5 setiap sorang oleh kerajaan. Gaji staff2 DBKL dipotong dwoohh… ini baru sampah!

  7. ixora berkata:

    hahaha.. saya pn penah tulis pasal entri yg serupa. masa tu saya rasa blog saya da macam sampah. dan tiba-tiba dua tiga hari ni pn entri saya da jadi SAMPAH. aaaah! benci btol.

  8. bicarasamaawan berkata:

    apa la sampah.
    mana ada sampah.
    kasi buang la sampah.
    hahahahašŸ˜€

  9. bulanmalam berkata:

    Mungkin ‘sampah’ yang dimaksudkan adalah..
    Artikel-artikel yang ditulis..
    Agak bagus pendekatan ini..
    Membuang dengan sengaja dan membiarkan,
    mereka yang diluar kutip dan membaca..
    Ini salah satu idea baru ini..
    hahahahahaha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: