aku kena share ni dgn korang… HAHAHAHAAH!!!!

korang kena dengar sendididiririri zamzamzam tergagagap masa jawab soklan dari al jazeera.

inilah kualiti menteri yang umno agungkan!

modal insan atau habis modal?

10 Responses to aku kena share ni dgn korang… HAHAHAHAAH!!!!

  1. adihamka berkata:

    video ni memungkinkan mood aku menulis kembali!

  2. bumilangit berkata:

    hahahahahah! welkam bek brader!

    keep on rawking!

  3. Affuan berkata:

    Muahahaha… Etet te te te te te. Teringat aku cerita pendekar bujang lapuk. Haha..

  4. shawal berkata:

    Apara…. lain oghang tanye lain yg dijawabnye… Yes….we are not myanmar, we are malaysia and malaysia is a democracy country and the people there cannot speak freely coz we are malaysia, we are democracy country….

  5. bongkersz berkata:

    itulah modal insan yang pak lah bangga banggakan. cakap omputih pun tak pas, ter gagap pegang title information minister. propaganda minister more like it. and he really enjoy making himself a laughing stock haha..

  6. bumilangit berkata:

    propaganda is a word to ‘big’ for him. tukang kipas atau tok dalang lebih sesuai

  7. Sinatra_Z berkata:

    aku ngantuk la hari ni. Ramai sangat org blog pasal pesta tu rasa cam bosan lah pulak.

  8. bumilangit berkata:

    zaidel,

    karipap panas yang ditelan lima biji boleh mengakibatkan bosan.

    apa kata kita cerita pasal masa depan

  9. bongkersz berkata:

    mari kita cerita pasal masa depan.. jom joM!

  10. jeffrims berkata:

    mumumumulalala aaaakkuuukuu innnggaatt ssseettriimikmik peperoobebelemmlem… ruu ruuupaaappaaaanyaaanyaaa zazamzamzamamzam mengmengmengmenggi gigigigigigigi gil..!! haa!! MENGGIGIL! HAHAHAHHAHA

    promote skit .. http://jeffrims.blogspot.com

    jangan mare..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: