maaf tuan doktor menteri dan doktor gigi

ostronot.jpgdlm post yang sebelum tibanya fajar eid, saya ada berjanji untuk menyerang ostronot kita, dr sms.

 dengan ini, saya ingin meminta maaf atas kata2 tersebut dan berharap sudilah kedua-dua doktor, doktor jamaluddin jarjis dan doktor syed muszaffar memberi ampun dan maaf kepada saya. maaf yang dipohon ini dibuat kerana dulu saya terlalu percaya kepada media pembangkang yang jahat dan laman2 blog yang memutar belitkan fakta. mereka jahat! 

saya mengaku yang doktor SMS lah ostronot melayu, doktor gigi dan model part time yang pertama ke angkasa lepas. kennot belif? belif me not? kennot.. u mas belif!

dr SMS ini jugalah manusia yang pertama makan rendang di luar dunia. selain itu, beliau turut membawa beberapa lagi juadah tradisi melayu ke angkasa lepas sempena tahun melawat malaysia. mana ada kerajaan dalam planet ini mampu berfikir untuk mempromosikan negara mereka kepada makhluk asing? i kennot belif dis.. u kennot olso? we same

inilah tradisi melayu asli, membawa makanan sendiri bila mengembara. u stil remember or not cerita org dedulu pergi haji? sering kali mereka membawa sambal petai, sambal tempe, ikan bilis dan ikan kering untuk dikendurikan di Mina. seringkali juga makanan2 ini dilempar oleh pak arab emigresen. u ken remember or not?

akhir kata, semoga ostronot negara, doktor gigi SMS cum model sambilan akan selamat pulang ke tanah air. saya berharap doktor tidak makan terlalu banyak rendang kerana takut tak boleh bukak space suit itu.

nota kaki:

diharap doktor2 yang sebelum ini mengelupur, kelahap, kebulur, mengidam, kempunan dan tergedik-gedik untuk diiktiraf sbg ostronot dapat tido dengan nyenyak. nnooottt!!!!!

3 Responses to maaf tuan doktor menteri dan doktor gigi

  1. najwan halimi berkata:

    bro,

    SMS ni bukan doktor gigi..dia doktor pakar tulang. yg gigi tu sorang lagi. faiz khaled.

  2. adihamka berkata:

    aku sangat berbangga kerana selepas ini akan wujud satu fenomena baru di angkasa lepas…

    fenomena main gasing!

  3. bumilangit berkata:

    kalau macam tu, saya kena minta maaf lagi la~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: